5. maj 2024

Foto: Presse-fotos.dk

Fredag er en 19-årig mand blevet varetægtsfængslet, sigtet for drabsforsøg mod en 25-årig mand på Vig Festival.

Politiet modtog torsdag aften kl. 22.26 en melding om, at et knivstikkeri havde fundet sted på Vig Festival i Odsherred. 

En 25-årig mand var blevet stykket med kniv. Han modtog førstehjælp på festivalsområdet og blev herefter fløjet til behandling på Rigshospitalet i København i en tilkaldt lægehelikopter.

Artiklen fortsætter under videoen..

Video: Presse-fotos.dk

Store dele af festivalområdet blev afspærret i forbindelse med politiets tekniske undersøgelser og afhøring af vidner.

Efterforskningen førte politiet til en 19-årig mand, som helt udramatisk blev anholdt omkring midnat i teltområdet.

– Vi anser knivstikkeriet mellem de to mandlige festivaldeltagere som en udløber af personbårne uoverensstemmelser mellem de to parter, udtaler vicepolitiinspektør Jacob Olsen som leder af efterforskningen.

Den 25-årige forurettede er fortsat indlagt på Rigshospitalet til nødvendig behandling, men meldes i stabil tilstand og uden for livsfare.

Fredag blev den 19-årige fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk, sigtet for drabsforsøg. Retten valgte at varetægtsfængsle den sigtede frem til 1. august. 

Selvom politiet havde kontakt med mange personer i løbet af aftenen og natten, så ønsker man fortsat at høre fra vidner, som måtte have set  uoverensstemmelser mellem to mænd på festivalpladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.