4. maj 2024

Ringsted: I går fik politiet to anmeldelser om tricktyveri mod ældre kvinder i Ringsted.

Klokken 17.49 anmeldte en 82-årig kvinde fra Brogade, at en kvinde kort forinden havde henvendt sig på bopælen og udgivet sig for at være hjemmeplejer.

Kvinden blev lukket ind, og gik straks ud i køkkenet, hvor hun bad om et glas vand. Begge var i køkkenet i nogen tid, og den 82-årige fattede mistanke til kvinden og bad hende gå igen. Det gjorde hun, og den 82-årige opdagede da, at en ukendt person havde været inde i soveværelset, hvorfra der blev stjålet smykker.

En halv time senere, klokken 18.22 fik politiet endnu en anmeldelse. Denne gang fra en 87-årig kvinde fra Søgade, som også havde haft besøg af tyve.

En kvinde henvendte sig til den 87-årige på hendes bopæl, og fortalte, at hun boede i ejendommen, og at der rendte vand ned i den 87-åriges køkken. Kvinden gik straks ud i køkkenet, og den 87-årige gik efter. Hun kunne dog ikke se nogen vandskade, men hun så til gengæld en anden kvinde, som gik ind i soveværelset.

Den 87-årige smed straks de to kvinder ud, men opdagede, at der nu var stjålet penge fra soveværelset. Hun beskrev de to kvinder som: Sigøjnertyper, ca. 165 cm. høje og alm. af bygning. Begge havde sort hår. Hun kunne dog ikke sige noget om deres påklædning.

Politiet vil ikke udelukke, at det er de samme tricktyve, som har været på besøg både i Brogade og i Søgade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.