6. maj 2024

Nakskov: To mænd blev onsdag dømt for at have voldtaget en 15-årige pige i Nakskov.

Voldtægten fandt sted den 27. juli 2012, da den unge pige samme nmed nogle veninder, havde været sammen med de to mænd, der på daværende tidspunkt var henholdsvis 18 og 22 år gamle. Tidligt på natten endte de tre unge piger og de to unge mænd i en lejlighed i Nakskov, men de to af pigerne forlod relativt hurtigt lejligheden, idet de ikke brød sig om stemningen. Den tredje pige forblev imidlertid i lejligheden, og her forbrød de unge mænd sig imod pigen ved at gennemføre samleje og have oralsex med hende. Pigen sms’ede til sine veninder om at komme hende til hjælp og det lykkedes hende at slippe væk fra lejligheden.

Ved retten i Nykøbing Falster erkendte de to mænd at have haft sex med pigen, men hævdede, at det var frivilligt. Retten lagde imidlertid vægt på pigens forklaring, som blev understøttet af venindernes forklaringer.

Sagen trak blandt ud, fordi den en af de to, en nu 24-årig bulgarsk statsborger, under sagen stak af til Bulgarien og måtte udleveres til den fortsatte straffesag i Danmark.

Den ene af de to mænd, der i dag er 20 år gammel, blev idømt fængsel i et år og seks måneder. Den anden – den bulgarske statsborger på 24 år blev i dømt et år og ni måneders fængsel og blev desuden udvist af Danmark for bestandigt.

Begge de dømte ankede på stedet til frifindelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.