4. maj 2024

Korsør: Ny opgaver gør det nødvendigt at at udvidde administrationscenteret ved Storebæltsbroens betalingsanlæg i Halsskov.

"Foto: Onsdag blev det første spadestik taget til det 1.700 m2 store kontorbyggeri, som opføres i sammenhæng med de eksisterende bygninger. Nybyggeriet vil ikke påvirke trafikken i betalingsanlægget og på broen.

MT Højgaard er totalentreprenør på kontorbyggeriet, der ventes klar til brug i foråret 2009. Anlægsarbejdet har en værdi af ca. 40 mio. kr.

Udvidelsen af administrationscenteret er nødvendig, fordi Sund & Bælt de seneste år har fået flere nye opgaver og dermed flere medarbejdere. Især drift og vedligehold af jernbaneforbindelsen, som Storebælt overtog fra Banedanmark for et par år siden, har udløst behovet for flere kontorfaciliteter.

Sund & Bælt har i dag 114 ansatte fordelt på arbejdspladsen i Halsskov samt på Sund & Bælts hovedkontor i København. Foruden Sund & Bælts egne ansatte holder private firmaer ca. 120 medarbejdere beskæftiget med løbende drift og vedligehold af Storebæltsbroen.

– rl