6. maj 2024

Midt- og Vestsjælland: SKAT og politiet besøgte seks bordeller og elleve værtshuse/natklubber lørdag i sidste uge. Formålet med at besøge natklubberne var at få et overblik over forholdene. Kontrollen fandt sted før det store rykind af gæster, og der var ikke de store problemer med de ansattes registreringer.

– Generelt set er der problemer med at overholde reglerne om anvendelse af kasseapparater og kasseafstemninger, så vi brugte en del tid på at vejlede virksomhederne. Vi vil følge op på vejledningen senere og hvis der fortsat er problemer, vil vi give bøder, fortæller projektleder i SKAT Allan Kok.

På bordellerne fandt Politiet en enkelt illegal udlænding, som blev anholdt, og står til udvisning. SKAT konfiskerede ligeved en halv palle ulovlig øl og sodavand, hvilket udløser en udgift til ejeren på ca. 25.000 kr. Seks kvinder blev registreret med erhvervsvirksomhed, hvilket umiddelbart udløser en indkomstforhøjelse på 130.000 kr. og en momsbetaling på 40.000 kr.

– Vores kontrolbesøg faldt sammen med finalekampen mellem Manchester United og Barcelona i tv, så flere af pigerne på bordellerne klagede over den manglende omsætning, fortæller Allan Kok og fortsætter:

– Rent underholdningsmæssigt kan det være svært at konkurrere med en Champions League kamp. Der gik ti minutter fra kampen var fløjtet af til kunderne begyndte at indfinde sig i større mængder.

Under kontrolbesøgene mødte SKAT to personer på offentlige ydelser, som vil få deres forhold undersøgt af deres kommuner. SKAT vil kigge nærmere på tre af natklubberne, og desuden var fogeden var med på to besøg og fik indgået en aftale om betaling af 83.000 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.