4. maj 2024

"Arkivfoto:Holbæk: Tirsdag blev en 24-årig mand fra Ringsted fængslet i to uger for at true et postbud på livet samt true et vidne med en hobbykniv.

Den 24-årige havde sammen med en 20-årig mand fra Fjenneslev parkeret en lastbil tæt op ad en af postvæsnets lastbiler på Slotsvej i Holbæk.

Da postbudet bad den 24-årige om at flytte lastbilen lidt, nægtede han og åbnede i stedet bagklappen på lastbilen så den ramte postbilen.

Derefter truede han postbudet og da denne råbte på hjælp fra vidner, som stod i nærheden, blev en 77-årig mand truet på livet ved at den 24-årige holdt en hobbykniv mod halsen af denne. Den 77-årige havde forsøgt at tilkalde poliltiet.

Den 20-årige mand virkede truende, men var ikke så aktiv som den 24-årige, fortæller Midt- og Vestsjællands Politi.

Begge mænd stak af i deres lastbil, men blev kort efter anholdt af en politipatrulje.

Efter endt afhøring skulle den 24-årige overføres til Kalundborg Arrest. Men det fik den 24-årige til ifølge politiet, at gå amok, så han måttes lægges i håndjern på både hænder og fødder.

Den 24-årige blev sigtet for trusler på livet og for at have kørt lastbil i frakendelsestiden, idet han tidligere var blevet frakendt retten til at føre bil.

Den 20-årige blev løsladt mandag efter afhøringen.

– rl