6. maj 2024

Kriminalitet: To mænd på henholdsvis 16 og 28 år blev i dag varetægtsfængslet efter to hjemmerøverier fredag morgen.

Begge mænd blev anholdt fredag formiddag i en lejlighed på Strandpromenaden i Nakskov. Forud var gået en større eftersøgning med helikopter og politifolk efter to hjemmerøverier og en voldtægt.

Kort efter klokken seks i går morges ringede det på døren hos en 61-årig kvinde på Falkevej i Sakskøbing. Du hun lukkede op blev hune med en pistol til at udlevere et mindre pengebeløb. Hvorefter røverne stak af i offerets bil, en sort Hyundai, som straks blev efterlyst i radioen.

Kort efter denne anmeldelse fik politiet yderligere en anmeldelse fra en 60-årig kvinde fra Søllested, som fortalte, at hun klokken tre natten til i går havde været udsat for røveri og fuldbyrdet voldtægt. Efter voldtægten ville mændene tilsyneladende køre hende til en hæveautomat, da hun ikke havde kontanter derhjemme, men det var lykkedes kvinden at stikke af.

Ifølge TV2/øst erkendte den 16-årige i retten, at han vidste at der skulle laves et hjemmerøveri, men at han ikke deltog aktivt i hverken røverier eller voldtægt, men holdt vagt i bilen.

TV2/øst fortæller også, at det kun er den 28-årige, der er blevet sigtet for voldtægten.

De to mænd er begge blevet varetægtsfængslet frem til den 25. august.

– rl

Læs også: To mænd anholdt for hjemmerøveri og voldtægt (01.08.2009)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.