4. maj 2024

Denne weekend byder på to dage med strandfest i Amager Strandpark. PR Foto.
Denne weekend byder på to dage med strandfest i Amager Strandpark. PR Foto.

Det sker: I denne weekend præsenterer strandbaren Vista del Mar og den internationale internetstation DV.FM stort beach party på Amager Strandpark for tredje år i træk. I år strækker strandeventet sig over to dage og selvom det er et gratis arrangement er der ikke sparet på noget.

Et omfattende line-up af DJ’s fra hele Øresundsområdet står klar til at præsentere gæsterne for det bedste indenfor dansk og international klubmusik. Om dagen vil musikprofilen være tilbagelænet og funky “feelgood music”, mens der om aftenen bliver skruet op for både tempo og volume. De spillende DJ’s er blandt Danmarks elite og specielt udvalgt for at sprede god karma og den absolutte sommerstemning.

I år er der arrangeret mere underholdning til gæsterne. Begge dage vil der være mulighed for at kæmpe på de opstillet beach volleyballbaner, spille bordfodbold, prøve kræfter med ekstremsporten kite surfring, blive slæbt i en badering med højt fart, det såkaldt ’Aqua Tube Riding’ samt deltage i Kajakhotellets store kajakpolo turnering. Skulle alle disse aktiviteter gøre dig øm i kroppen er der også mulighed for at få en afslappende wellness massage, samt akupunktur leveret af velvære firmaet Inipi.

Alt i alt håber arrangørerne på, at mere end 20.000 gæster vil lægge vejen forbi Amager Strandpark station nr. 3, og nyde stranden, verdensklasse cocktails og flairs samt danse under åben himmel til de lækre beats. Alle er velkomne!

I følge arrangørerne er formålet med Copenhagen Beach Party ”at skabe en gratis kulturel oplevelse for alle københavnere, samtidigt med at der støttes op om danske kunstnere og DJs, som fortjener mere opmærksomhed i miljøet ” .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.