25. juli 2024

Foto: Rolf Larsen.

En kun 14-årig dreng forsøgte torsdag aften at skille sig af med mere end 100 gram hash, kokain, en telefon og kontanter, da han så politiet.

Det fremgår af døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Episoden fandt sted påmbanegården i Næstved, da en politipatrulje var på stedet og talte med nogle unge. Den 14-årige gik imod dem, men da han så politiet stak han væk i løb. Under sin løbetur smed han en taske fra sig, inden han blev indhentet af en betjent. I tasken var der en klump hash på 101 gram, to små kugler hash, fem små poser med i alt 3,2 gram kokain, en telefon og nogle kontanter.

Den 14-årige blev tilbageholdt og taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt i overværelse af de sociale myndigheder og hans far.

18-årig havde 100 gram hash

Politiet var også på banegården torsdag formiddag. Her traf politibetjentene en 18-årig mand fra lokalområdet. Da han blev visiteret, fandt betjentene en plade hash på 100 gram, som blev konfiskeret, og den 18-årige blev sigtet for salg af ulovlige stoffer.

Lokalpolitiet i Næstved har i den seneste regelmæssigt været forbi banegården på grund af flere anmeldelser om, at der er nogle unge, der holder til på stedet og nogen gange optræder noget utryghedsskabende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.