23. juni 2024

Foto: Presse-fotos.dk

Københavns Politi efterforsker en sprængning, som fandt sted ved halv fire-tiden natten til torsdag på Frederiksborgvej i Københavns nordvestkvarter.

Politiet modtag anmeldelse om eksplosionen kl. 03.31, der fandt sted i en form for klublokale eller café i stueetagen af nr. 34.

Artiklen fortsætter under videoen:

Video: Presse-Fotos.dk

Ingen personer er kommet til skade, men nogle ruder i stueetagen i ejendommen er blevet knust, oplyser politiet., som natten igennem har været på stedet med teknikere.

-Der er tale om en mindre sprængning, hvor det primært er gået ud over nogle ruder i lokalet. Det er for tidligt at sige noget om, hvorvidt hændelsen kan være en del af den aktuelle konflikt mellem to grupperinger i rocker-/bandemiljøet, men det er selvfølgelig noget, vi forsøger at klarlægge, siger vicepolitiinspektør Jesper Bangsgaard.

Mobil politistation tilstede

Nærpolitiet vil torsdag være til stede med den mobile politistation, som vil holde i krydset Frederiksborgvej/Rentemestervej. 

-Vi forstår godt, hvis der er borgere i området, der føler sig utrygge, og derfor vil også i dag være til stede med vores mobile politistation. Har man spørgsmål eller bekymringer, så er man mere end velkommen til at komme forbi og tage en snak med vores betjente, siger Jesper Bangsgaard.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.