3. maj 2024

Hårlev: En ung kvinde ringede tirsag aften til politiet da hun så to hætteklædte mænd løbe ud fra Fakta forretningen på Hovedgaden i Hårlev på Stevns.

De to mænd kørte væk fra stedet på en knallert, som en tredje mand ventede på.

Vidnet og hendes kæreste fulgte efter de hættekædte mænd, som dog slap væk ved Hårlev Hallen.

Da politiet kom frem til Fakta viste det sig, at der havde været røveri. To mænd var kommet ind i forretningen og var gået direkte hen til kassen, hvor de med hversin kniv truede en kassemedarbejder til at udlevere kassebeholdningen. Da det åbenbart ikke gik hurtigt nok, lagde den ene røver sin kniv ved kassen og tog selv pengene.

Røverne beskrives som 18-20 år, udenlandsk af oprindelse, ca. 175 cm høje og almindlige af bygning. Begge bar handsker og havde rødt tørklæde for underansigtet. Den ene var iført blå hættetrøje, den anden en rød. Hætterne var trukket op over hovedet. De talte både dansk og udenlandsk sammen. Der er intet signalement på den tredje røver, som ventede udenfor på knallerten.

Politiet vil gerne tale med vidner som har set noget, eller som ved noget, der kan hjælpe politiet med at opklare sagen. Lokalpolitiet i Køge kan kontaktes på telefon 46 35 14 48.

– ms

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.