25. juli 2024

Ifølge politiet røvede disse to mænd en Netto-forretning i Ringsted. Nu vil politiet gerne have hjælp til at identificere dem. Foto: Politiet.

Ifølge politiet røvede disse to mænd en Netto-forretning i Ringsted. Nu vil politiet gerne have hjælp til at identificere dem. Foto: Politiet.

Ringsted: Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at identificere to røvere.

Mandag aften klokken 21.37 modtog politiet et alarmopkald fra Netto-supermarked om et netop overstået røveri.

Røverne truede med en brødkniv og beordrede en kunde i butikken til at lægge sig ned. Røverne fik udleveret et mindre kontantbeløb fra kassen, hvorefter de flygtede fra stedet til fods i retning mod Dronning Margrethesvej.

De beskrives som:

A: mand, 170-175 cm, dansk, spinkel, iført hvid hættetrøje med bred sort stribe hen over maven, lyse/hvide sko, lyserød halstørklæde som maskering. Han medbragte en blå plastpose og en brødkniv med lyst skæfte;

B: mand, dansk, 180-185 cm, blå øjne med små pupiller og rødsprængt, iført mørk hættetrøje eller jakke muligvis af mærket ”North Face”, mørke bukser og mørke sko. Medbragte gul plastpose og en lille lommekniv. Hverken kunden eller de ansatte led fysisk overlast ved røveriet.

Lokalpolitiet i Ringsted beder om offentlighedens hjælp til at identificere de to røvere som kan ses på billedet ovenfor, og henleder opmærksomheden på især den forreste røver iført den hvide jakke med den brede, sorte stribe på tværs (også på bryst-siden af jakken).

Lokalpolitiet i Ringsted vil gerne i kontakt med personer, der har oplysning om røverne eller set dem på deres flugtrute. . Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.