3. maj 2024

Roskilde: En 46-årig indisk mand blev mandag morgen anholdt efter athan havde udsat en 27-årig kvinde for blufærdighedskrænkelse i bussen.

Kvinde stod på bussen ved Ro's Torv i Roskilde og kørte mod sin arbejdsplads i Jyllinge. I bussen mærkede hun en hånd på sit ene bryst og hun troede i første omgang, at der var tale om en tilfældig berøring. Men hun blev hurtigt opmærksom på, at en mand som sad på sædet bag hende, havde befølt hende.

Kvinden satte sig et andet sted i bussen og fik samtidig øje på banden, der havde taget sine bukser ned og var begyndt at onanere i bussen.

Kvinden gjorde chaufføren opmærksom på episoden og stod derefter af ved næste stoppestedet. Det samme gjorde den 46-årige mand.

Chaufføren ringede til politiet og en ung mand stod af ved samme stoppested som kvinden og da den 46-årige stak af fra stedet, løb den unge mand efter ham og forsøgte at indhente ham – dog uden held.

En hundepatrulje fandt senere den 46-årige ved Margretheskolen i Gundsømagle. På baggrund af et godt signalement, kunne patruljen anholde manden.

– rl