25. juli 2024
Danish Crown flag

PRfoto: Danish Crown

Danish Crown flag
PRfoto: Danish Crown

Danish Crown lukker nu slagteriet i Ringsted i foreløbigt en uge.

Det sker efter yderligere 22 medarbejdere på slagteriet er blevet testet positiv for COVID-19. Dermed er næsten 150 medarbejdere blevet testet positive.

-Det er voldsomt at stå i en situation, hvor næsten 150 medarbejdere er smittede, og hvor mange af dem er syge. Det gør ondt på os alle i Danish Crown, siger Group CEO Jais Valeur.

Lukningen er en del af de tiltag, som nu gøres for at forhindre en yderligere spredning af smitten.

-Vi har hele tiden vidst, at en nedlukning kunne blive nødvendig. Udviklingen i smittetallene den seneste uge tyder ikke på en eksplosion i smittespredningen, men omvendt er det heller ikke gennem det intensive testprogram lykkedes at inddæmme smitten som håbet. Derfor tager vi nu konsekvensen og lukker slagteriet ned, siger Jais Valeur, Group CEO i Danish Crown.

Samtidig med lukningen skal alle medarbejdere på slagteriet nu betragte sig selv som nære kontakter til smittede. Det vil sige, at de skal følge myndighedernes anvisninger omkring selvisolation og test.

Den egentlige nedlukning af slagteriet vil ske i løbet af mandagen. Der vil ikke blive slagtet på mandag, men kølerummene er lige nu fyldt op, og derfor vil en gruppe medarbejdere møde på arbejde for at tømme slagteriet for varer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.