25. juli 2024

<a href="https://pixabay.com/users/patticake1601/">patticake1601</a> / Pixabay

Onsdag eftermiddag kort før klokken 14 udbrød der brand i en industribygning ved virksomheden Aqua Danmark og Jysk i Ringsted.

Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor ilden havde godt fat i bygningen. Alle personer, som var i bygningen blev evakueret og stedet afspærret. Ilden bredte sig hurtigt i bygningen og der kom en sort tyk røg fra stedet. Politiet udsendte derfor en beredskabsmeddelse, som advarede borgere om opholdt sig øst for området til at gå indendørs. Brandvæsnet arbejde hårdt på at slukke ilden, og omkring kl. 19.40 blev varslingen om at holde sig inden døre ophævet.

Brandfolkene arbejde på stedet indtil tidligt torsdag morgen, for at efterslukke branden i midten af bygningen. Der blev i den forbindelse anvendt en kran for at komme til. Politiet har ikke fået anmeldelser om, at nogen borgere skulle være kommet til skade som følge af røgudviklingen. En brandmand fik noget metal over sin fod i forbindelse med slukningsarbejdet, og blev kørt i ambulance til kontrol på sygehuset. Politiet måtte undervejs i slukningsarbejdet udvide afspærringen på Næstvedvej, da borgere og forbipasserende bilister standsede op for at se på branden. Alle blev sendt videre af en patrulje, men ingen blev sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet.

Politiet skal nu undersøge branden nærmere, for at få afklaret den præcise brandårsag, der er dog intet mistænkeligt ved brandens opståen. Brandefterforskere fra kriminalteknisk center har torsdag undersøgt stedet i samarbejde med brandteknisk institut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.