25. juli 2024

Lægehelikopter. Arkivfoto: Rolf Larsen.

‘En 13-årig pige blev tirsdag morgen fløjet til behandling på Rigshospitalet efter hun var blevet påkørt af en bil i et vejkryds i Ringsted.

Uheldet skete kort før klokken 8 på Køgevej ved Kværkebyvej, da den 13-årige pige på cykel blev ramt af en bil, ført af en 85-årig mand.

Uheldsstedet blev afspærret mens politi og ambulancepersonale arbejdede på stedet. Pigen blev tilset af ambulancepersonalet og herefter fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalet til undersøgelse.

En bilinspektør blev tilkaldt og ud fra dennes undersøgelser og forklaringer fra vidner og den 85-årige bilist har politiet kunnet konkludere, at uheldet skete, efter at cyklisten var kørt ad Køgevejs cykelsti i østlig retning. I krydset ved Kværkebyvej begyndte hun i forbindelse med en svingning at krydse Køgevej og blev herunder påkørt af den 85-årige bilist, der i en personbil kørte ad Køgevej mod øst. Cyklisten anvendte ikke cykelhjelm og røg op over bilens front, inden hun ramte bilens frontrude.

Den 13-årige pige blev indlagt på Rigshospitalet til behandling for et benbrud og muligt kvæstelse i hovedet.

Kl. ca. 09.30 blev afspærringen af Køgevej helt ophævet, da politiets undersøgelser var afsluttet, og den implicerede bil var blevet bugseret væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.