Bevæbnede røvere truede personalet i Dagli’Brugsen

Foto: Michael Johannessen.

Søndag aften klokken 18.14 blev Dagli’Brugsen på Stationsvej i Vipperød udsat for røveri.

To engelsktalende mænd kom ind i butikken og truede kassemedarbejderen til at udlevere kassebeholdningen. Den ene mand medbragte en kniv og den anden var bevæbnet med en pistol. De to mænd lagde pengene i en medbragt plasticpose med påskriften ”Rema 1000” og flygtede fra stedet i retning af Asmindrupvej og videre ad Rensdyrvej. Kort efter kørte en bil fra stedet. Politiet kom til stedet med flere patruljer, som undersøgte stedet nærmere, gennemså overvågningen fra butikken og afhørte vidner. Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til gerningsmændene.

De to mænd beskrives som:

A: Mand, 20-25 år, 180-185 cm høj og almindelig af kropsbygning. Han talte engelsk og var iført sort maske, grå hættetrøje, hvide joggingbukser og sorte handsker. Han medbragte en Rema1000-pose og var bevæbnet med en pistol.

B: Mand, 20-25 år, 175-180 cm og almindelig af kropsbygning. Han talte engelsk og var iført sort jakke med hætte, blå joggingbukser, sorte sko og grå handsker. Han var bevæbnet med en køkkenkniv.

Politiet beder vidner som har set to mørkklædte mænd før og efter røveriet i Vipperød, eller borgere som i øvrigt har bemærket køretøjer eller personer i området, som afveg fra normalbilledet at kontakte politiet på tlf. 114.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.