Lastbilchauffør fik sprøjtet peberspray i ansigtet

Søndag aften kort før klokken 19.30 kontaktede en lastbilchauffør Nordsjællands Politi og fortalte, at han efter en kontrovers med en overhalende bilist på Helsingevej ved Græsted blandt andet havde fået sprøjtet peberspray i ansigtet.

En politipatrulje blev sendt til stedet, hvor det blev konstateret, at lastbilchaufføren, en 58-mand fra Sønderjylland, stadig havde rester af peberspray i ansigtet.

Den 58-årige forklarede, at han blev overhalet på strækningen mellem Blistrup og Smidstrup på Helsingevej, hvilket efterfølgende udviklede sig til en kontrovers imellem lastbilchaufføren og føreren af den overhalende bil, der til sidst havde sprøjtet peberspray i ansigtet på lastbilchaufføren, inden overhaleren kørte fra stedet.

Lastbilchaufføren havde fået noteret registreringsnummeret på den overhalende bil, og en patrulje kørte efter samtalen med lastbilchaufføren til en adresse i Gribskov, hvor den overhalende bil stod tilmeldt. Her traf patruljen en 50-årig mand fra Roskilde, der passede til det afgivne signalement, og han erkendte at have været på stedet, hvorfor han blev sigtet for vold samt overtrædelse af våbenloven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.