Loyal To Familia-medlemmer dømt – afpressede massageklinikker
Modelfoto: Juliana da Costa Jose.

Fire mænd med tilknytning til bandegrupperingen Loyal to Familia er i dag blevet fundet skyldige i afpresning mod seks massageklinikker i Københavnsområdet.

Afpresningerne foregik i april og maj 2017. De skete ved, at en eller flere gerningsmænd henvendte sig i massageklinikkerne og afleverede en seddel med navnet på Loyal to Familia (LFT) og et telefonnummer med besked om, at der skulle ringes inden for 24 timer. I fire af tilfældene blev der efterfølgende kastet sten gennem massageklinikkernes vinduer, og i to tilfælde blev der ved hjælp af brandbar væske påsat brand ved indgangen til klinikkerne.

Forholdene blev begået i forening og sammen med uidentificerede medgerningsmænd.

De fire er tidligere blevet dømt ved byretten og i dag valgte Landsretten at skærpe straffen for tre af de tiltalte til fængsel i 3 år og 6 måneder, mens en tiltalt har fået sin straf på fængsel i 3 år og 6 måneder stadfæstet.

En af de tiltalte, der er statsborger i Kosovo og født og opvokset i Danmark, blev af landsretten udvist med indrejseforbud for bestandig. Byretten havde alene idømt betinget udvisning.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.