Bevæbnet politi jagtede mand med gevær
Svært bevæbnet politi holdt ved retten i Holbæk. Samtidig med at mand jagtede en mulig geværmand i byen. Foto: Michael Johannessen.
Svært bevæbnet politi holdt ved retten i Holbæk. Samtidig med at mand jagtede en mulig geværmand i byen. Foto: Michael Johannessen.

Bevæbnet med maskinpistoler ledte politiet fredag eftermiddag efter en ‘afrikaner med et jagtgevær’. Det betød blandt andet at retsbygningen i byen blev afspærret og ingen måtte komme ind eller forlade den.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog ved 13-tiden en anmeldelse om, at mand, der blev beskrevet som muligvis afrikaner, var blevet set i viadukten på Valdemar Sejrsvej gå i retning mod stationen med et jagtgevær.

Meldingen fik politiet til at rykke massivt ud i Holbæk med svært bevæbnede betjente, og da der jo netop i disse dage ved Retten i Holbæk kører en sag mod en 17-årig pige, som bl.a. tiltalt for at have planlagt to terroraktioner, tog man ingen chancer. Retten blev lukket af, så ingen fik lov til at komme ind eller forlade domhuset. Svært bevæbnet politi, som i forbindelse med sagen holder vagt omkring og på domhuset, var ekstra på vagt.

Men klokken 16 valgt politiet at ophæve alle afspærringer, ligesom folk i domhuset fik lov til at forlade stedet. Man havde nemlig efter tre timers søgen ikke fundet den mulige geværmand.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.