Politiet efterlyser afrikansk mand efter blodigt overfald på 71-årig

Midt- og Vestsjællands politi efterlyser en afrikansk udseende mand i sagen om et overfald på en 71-årig mand i Kalundborg.

Midt- og Vestsjællands politis efterforskere har hele onsdagen arbejdet med at klarlægge hændelsesforløbet i sagen om overfaldet på en 71-årig mand på hans bopæl i Strandstræde i Kalundborg onsdag morgen.

Den 71-årige havde ved 6-tiden åbnet hoveddøren for den sædvanlige hjemmehjælper, der ville komme senere på morgenen, hvilket betød, at gerningsmanden kunne gå uhindret ind på den 71-åriges bopæl. En afhøring af den 71-årigere har ikke gjort det muligt for politiet at klarlægge det præcise gerningstidspunkt, men det formodes at være få minutter inden hjemmehjælperens ankomst kl. ca. 07.30.

Indenfor på offerets bopæl fik gerningsmanden kontakt til den 71-årige og oplyste ham om, at han kom fra hjemmeplejen. Men det afviste den 71-årige og forsøgte at få gerningsmanden til at gå. Herefter blev den 71-årige uden yderligere varsel overfaldet og blev ilde tilredt med flere kvæstelser i hovedet. Efter det voldelige og blodige overfald forlod gerningsmanden stedet i ukendt retning – tilsyneladende uden at have stjålet noget. Motivet for overfaldet på den 71-årige er derfor ikke helt klarlagt.

Offeret beskrev gerningsmanden som en udenlandsk mand, ca. 35 år, ca. 170 cm høj, sort hår, ingen oplysninger om hans påklædning.

Mand efterlyses
Politiet ønsker i forbindelse med efterforskningen at komme i kontakt med en mand, der beskrives som: afrikansk af udseende, 30-40 år, sort kruset hår, ingen oplysninger om hans påklædning.
Vidner har set ham gå i Strandstræde, kort tid før anmeldelsen onsdag morgen kl. 07.32, og politiet ønsker derfor at afhøre ham om hans færden. Hans status i sagen kender politiet ikke på nuværende tidspunkt.

Midt- og Vestsjællands politi vil stadig gerne i kontakt med personer, der har været i området omkring Strandstrædet i Kalundborg onsdag morgen før kl. ca. 07.30, for at afhøre dem om deres observationer i området i de tidlige morgentimer.

Oplysninger i sagen gives til Midt- og Vestsjællands politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Læs også: 71-årig mand overfaldet i sit hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.