Deadline udskydes for Max Bank
Næstved: Max Bank har nu fået forlænget fristen til at finde en løsning på problemerne.

I første omgang havde Max Bank frist til i dag klokken 18.00 til at finde den ekstra kapital, der er nødvendig for, at banken ikke skal krakke. Men her til aften kunne TV2/News så fortælle, at fristen er udsat til klokken 06.59 mandag morgen.

Dermed har banken altså natten til at forsøge at finde en løsning. Hvis det ikke lykkes, så er der to sansynlige muligheder: Enten at statens skraldespandselskab Finansiel Stabilitet helt overtager Max Bank, eller at de sunde dele af banken sælges fra til andre pengeinstitutter og de usunde dele overtages af Finansiel Stabilitet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.