To mænd røvede forretning med pistol

To røvede forretning i Classensgade onsdag aften

København: To mænd røvede ved lukketid sent onsdag aften en forretning i Classensgade i København.

Gerningsmændende truede med pistol og røvede sig til i alt ca. 4.000 kroner fra kassen og et pengeskab.

Den ene gerningsmand beskrives som mand, udlænding, 16-18 år, ca. 176 cm høj, alm. af bygning, iført sort North Face jakke med hætte trukket op over hovedet og cowboybukser. Maskeret med hvid/lys maske for ansigtet med huller til øjne og mund.

Den anden som Mand, 16-18 år, iført hvid Nike trøje med mørke ærmer, hvorpå der var en lys tynd stribe, Trøjen påført Nike logo på brystet med mørk skrift og cowboybukser. Maskeret med lys/beige-agtig hue med huller til øjnene – huen påført skriften MAC. B medbragte lys/sølvfarvet pistol af ukendt mærke.

– rl