24. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

To velklædte mænd snød onsdag en ældre mand i Roskilde Vest.

Mændene bankede over middag på døren hos den ældre mand, der er i 80’erne og sagde de kom fra Danske Bank og spurgte, om han havde nogen kontanter og hævekort, da de ville tjekke, om alt var i orden.

Den ældre mand havde fremvist et større femcifret kontantbeløb i en pung og sit dankort med kode, som de bad om.

Efter omkring 15 min forlod den ene mand lejligheden, og efter yderligere 15 min gik den anden fra stedet.

Først nu opdagede den ældre mand, at han manglede sin pung med pengene og sit dankort. Han ringede derfor til et familiemedlem, som anmeldte sagen og spærrede kortet.

En patrulje kørte hjem til den ældre mand, som blev afhørt til sagen. Han beskrev mændene som:

A: Mand, Dansk af udseende, 40-45 år, 170-175 cm, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: Gråt jakkesæt.

B: Mand, Dansk af udseende, 45-50 år, 170-175 cm, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: Gråt jakkesæt, Medbragte: kuffert.

Den ene mand lod som om han ringede til nogen fra den ældre mands telefon, men den ældre mand forklarede, at han synes det lød som om, det var et opdigtet opkald.

Politiet søger vidner

Politiet efterforsker det frække tyveri mod den ældre mand og søger i den forbindelse vidner, som har bemærket de to beskrevne mænd i området omkring Sankt Jørgensbjerg, Møllehusvej, Vestergade, Rørmosen eller Låddenhøj. Politiet kan kontaktes på telefon 114 med oplysninger om et evt. køretøj eller andre observationer af betydning for sagen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.