Totalentreprenør valgt til nye plejeboliger i Farum

Arbejdet med 55 nye, demensvenlige boliger på plejehjemmet Lillevang begynder at tage form efter valget af totalentreprenør.

De to bygherrer – Boligselskabet Farumsødal og Furesø Kommune – har i fællesskab valgt CC Contractor som totalentreprenør og projektet går nu ind i den fase, hvor der skal projekteres færdigt og herefter bygges.

Projektet blev udbudt som en totalentreprise og ikke kun prisen, men også kvaliteter som materialevalg, arkitektur og tidligere erfaringer med plejehjemsbyggeri blev vægtet ved vurderinen.

-Som boligselskab skal vi kunne tilbyde et attraktivt udvalg af boliger og det er rigtigt tilfredsstillende, at vi nu kan se frem til, at CC Contractor skal bygge de 55 nye demensvenlige boliger med store badeværelser, en fleksibel indretning og overskuelige fællesarealer, siger Karin Beyer, formand for Boligselskabet Farumsødal.

Der skal opføres en toetagers bygning i centrum af den eksisterende plejehjemsbebyggelse, og derudover ombygge og udvide to af de nuværende boklynger mod syd. Udearealer og opholdsarealer bliver udformet, så de bibeholder de nuværende kvaliteter i pergolaer og det åbne og varierede landskab, og endelig kommer der nye p-pladser ud mod Lillevangsvej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

--- Default template here