GuldborgsundNyt.dk - en del af Netavisen Sjælland

Havnebad på vej til Nykøbing F.

På sit møde i går, tirsdag, frigav Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune de første penge til et Havnebad-projektet i Nykøbing Falster.

Pengene – en million kroner – til første fase af etableringen af et havnebad, hvor et rådgivningsfirma bl.a. skal hjælpe kommunen med, at finde svar på spørgsmål som hvordan skal havnebadet se ud, hvordan sikres en god drift og hvordan skal den tekniske løsning for havnebadet være?

Allerede denne sommer har der været nogle pop-up-aktiviteter på havneområdet med loungemøbler til fri afbenyttelse og en café, og foreningen Guldborgsund Aqua Sport har etableret en wakeboardbane i vandet lige ud for havnen.

Borgmester John Brædder glæder sig til, at der snart kommer et fast havnebad til glæde for byens borgere og alle andre, der har lyst til en dukkert, når de er i Nykøbing.

-Vi er så heldige, at vi har over 300 kilometer kyststrækning i Guldborgsund Kommune, og vi har nogle af Danmarks bedste badestrande. I de senere år er vi også begyndt at tænke vand- og havnemiljøet ind som rekreative områder i vores byer, og her er et havnebad helt oplagt. Nu sætter vi gang i projektet, og jeg glæder mig til den dag, hvor vi kan indvie et havnebad i Nykøbing, siger John Brædder.

Første fase af havnebadet skal lægges frem til politisk behandling i december i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

--- Default template here