18. april 2024

Arkivfoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

En 19-årig mand fra Viby Sj. blev søndag aften stukket i hånden med en spids genstand, mens han stod på perronen ved Sport 3 på Roskilde Station.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 19-årige blev behandlet for et overfladisk sår af ambulancepersonalet.

Det viste sig, at den 19-årige var blevet opsøgt på perronen af nogle bekendte, som han havde mødt tidligere et andet sted i Roskilde by, hvor de havde drillet hinanden og lavet uro. En af de bekendte stak den 19-årige i hånden med en spids genstand, hvorefter de alle forsvandt fra området.

Politiet undersøgte stedet nærmere, hvilket medførte, at togtrafikken blev standet ved spor 2 og 3, indtil indtil politiet fandt det formodede, anvendte stikvåben. Det viste sig at være en del af en paraply, hvis ene ende fremstod skarpt.

I forbindelse med efterforskningen gennemgik politiet både videoovervågning på DSB-området og overvågning fra de tryghedskameraer, som er opsat i bl.a. Jernbanegade i eftersøgningen af de mistænkte.
Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til både ham, som stak den 19-årige, og de personer, som den mistænkte var i selskab med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.