Havde 65 cm langt bat med i byen

Kort før klokken tre natten til søndag gestikulerede ung mand ved et diskotek kraftigt til en politipatrulje, som kom kørende ad Jernbanegade i Roskilde.

Der var tale om en 17-årig ung mand fra Ølstykke, som var både lettere ophidset og påvirket af alkohol. Han var iført en åbenstående jakke, hvor politiet bemærkede, at der fra en inderlommen stak dele af et bat frem.

Den 17-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen og blev ved en visitation fundet i besiddelse af en ca. 65 cm lang bat, som blev beslaglagt som bevis i sagen.

Politiet anholdt den unge mand kortvarigt i forbindelse med sagsbehandlingen og for at få ham til at falde til ro, hvorefter politiet underrettede hans far. Han ankom til politistationen for at overvære afhøringen af sin søn og modsatte sig ikke beslaglæggelsen af battet som bevis i sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at den 17-årige blev løsladt og overgivet til sin far, der som værge for sin søn vil høre nærmere om afgørelsen i sagen på et senere tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

--- Default template here