29. maj 2024

Arkivfoto: Pixabay.

Der er godt nyt for offentligt ansatte, for regeringen har besluttet at droppe bl.a. kravet om maksimalt 19 grader i bygninger.

Instruktionen blev besluttet i september sidste år som følge af usikker forsyningssikkerhed. Udover den maksimale temperatur på 19 grader, blev der også indført kortere fyringsæson og krav om slukning af unødvendigt lys – både inde og ude.

Men det er nu slut.

-Både Danmark og Europa et bedre sted end sidste år. Energipriserne er lavere, og Europas energilagre er godt fyldte, udtaler klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard.

Selvom regeringen nu ophæver sidste års instruks skal der fortsat holdes øje med energiforbruget:

-Energiudfordringen er imidlertid ikke gået væk. Det er derfor fortsat vigtigt, at danskerne og dansk erhvervsliv holder øje med energiforbruget og husker gode energivaner. Begrænsning af energispild er fortsat den største forsikring mod stigende priser og forsyningsproblemer. Regeringen overvåger den danske og europæiske forsyningssituation nøje, og vi er klar til at handle, hvis situationen ændrer sig til det værre,” siger klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.