20. maj 2024
Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

En mistanke om, at beboerne på en adresse i Højby Sj.-området fik tirsdag formiddag politiet til at dukke op på stedet med narkohunde – og det skulle vise sig, at der var rigeligt at komme efter.

På adressen traf politiet en kvinde og en mand begge på 58 år, som blev gjort bekendt med politiets mistanke mod dem.

Da politiet ransagede stedet fandt man en en aflåst bygning, hvorfra der lugtede kraftigt af hash ved en udsugning. Da politiet fik adgang til bygningen, var årsagen åbenbar: politiet fandt et skunklaboratorium, hvor de dyrkede 148 cannabisplanter. Endvidere fandt politiet godt fem kilo marihuana, som sammen med både cannabisplanterne og laboratorieudstyret blev beslaglagt som beviser i sagen.

Manden og kvinden blev begge anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videredistribution. Endvidere blev de også mistænkt for tyveri af strøm i forbindelse med skunkproduktionen på stedet. De to anholdte blev begge løsladt sidst på dagen efter afhøring til sagerne og den akutte efterforskning i anledning af fundene på deres adresse. De vil begge høre nærmere fra politiet i anledning af sagerne, når efterforskningen er afsluttet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.