19. april 2024

Foto: Politi.dk

En 17-årig mand er blevet sigtet i en sag, hvor en 13-årig pige tirsdag eftermiddag blev ramt af en henkastet kanonslag.

Episoden fandt sted ved 14-tiden ved en busholdeplads ved en skole på Ahorn Allé i Ringsted.

Politiet modtog en anmeldelse fra pigens pårørende og kørte til stedet, hvor patruljen fik kontakt til pigen og hendes pårørende, der påviste brandmærke i hendes jakke efter kanonslaget. Endvidere var hun blevet ramt i ansigtet af fragmenter fra kanonslaget, som en nærmere beskrevet ung mand havde kastet.

Politiet traf den udpegede mistænkte, en 17-årig ung mand fra Ringsted, som blev anholdt som mistænkt for at have kastet kanonslaget.

Den 13-årige blev med hjælp fra de pårørende sendt på skadestuen til undersøgelse for eventuelle skader som følge af det henkastede kanonslag.

De sociale myndigheder samt forældrene til den 17-årige blev underrettet om anholdelsen af ham, så alle kunne være til stede ved afhøringen, hvor den 17-årige blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at have forvoldt nærliggende fare for andres liv ved at have kastet kanonslaget henimod den 13-årige, så hun blev ramt af fragmenter fra den.

Den 17-årige blev løsladt efter afhøring til sagen og vil senere få sin sag behandlet i ungdomskriminalitetsnævnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.