19. april 2024

Københavns Vestegns Politi efterlyser denne mand i forbindelse med et drab i Brøndby.

Københavns Vestegns Politi efterlyser en 30-årig polsk statsborger, som mistænkes for at stå bag drabet på en 29-årig polsk mand den 5. januar i år.

Den efterlystes navn er Michal Tomasz Kapicki.

Han beskrives som værende ca. 187 cm høj og almindelig af bygning.

-Hvis nogen ser Michal Tomasz Kapicki, så kontakt gerne nærmeste politi. Jeg vil også gerne opfordre Michal til selv at henvende sig, siger politikommissær Brian Hansen, leder af efterforskningen hos Københavns Vestegns Politi.

Politiet mistænker, at Michal Tomasz Kapicki kan have forladt Danmark efter drabet og har derfor den 12. januar også udsendt en international arrestordre på ham til udlevering og retsforfølgelse i Danmark.

Den 14. februar blev en 22-årig mand, som også er mistænkt i sagen, varetægtsfængslet af Retten i Glostrup i fire uger for lukkede døre.

Udover at politiet i Sverige, Tyskland og Polen er bedt efterlyse Michal Tomasz Kapicki er Københavns Vestegns Politi sparsomme med at frigive detaljer, fordi drabet stadig efterforskes.

Har man oplysninger om den efterlyste kan man kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448 eller nærmeste politi på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.