29. maj 2024

Foto: Rigspolitiet

Foto: Rigspolitiet

Københavns Politi har anholdt tre unge mænd i forbindelse med skud mod en civil politibil fredag aften i Mjølnerparken på Nørrebro.

Den civile patruljevogn havde eftersat en scooter med to unge mænd på, som kortvarigt stoppede og afgav flere skud mod den civile politibil, hvorefter de forsvandt fra området.

Ingen personer kom noget til, men patruljevognen blev ramt fem gange.

Tre anholdt
Kort efter skyderiet anholdt politiet tre unge mænd med bandetilknytning ved Strømdamsvej på Østerbro og de blev sigtet for at have forbindelse til skyderiet.

Disse tre unge mænd vil i løbet af i dag blive fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i Københavns Byret. Her vil anklagemyndigheden begære lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning, oplyser Københavns Politi.

Fortsætter efterforskning
Siden i går aftes har politiet efterforsket sagen og blandt andet undersøgt om skyderiet kan grundes i en forveksling, da det ikke er fastlagt om gerningsmændene var klar over, at det var en politibil de skød imod. Københavns Politi oplyser, at man først forventer en afklaring af dette spørgsmål, når efterforskningen er tilendebragt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.