20. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Lørdag morgen har Lyngby Boldklub meddelt, at David Nielsen stopper som cheftræner.

David Nielsen, som har stået i spidsen for klubbens Superligamandskab i knap 2,5 år forhandler med en anden klub, som han forventer meget snart at blive enig med.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at der har været vedholdende interesse omkring David Nielsen i lang tid – også længe før vi underskrev kontraktforlængelsen i juni måned. Havde det ikke været for vores Europa League-kampe, så var skiftet sket i sommer så vi har igennem lang tid vidst, at det var et spørgsmål om kort tid før David skulle væk ved aktivering af hans frikøbsklausul. Det har givet os mulighed for at forberede os, og vi er godt tilfredse med forløbet og timingen, fortæller bestyrelsesformand i Lyngby Boldklub Torben Jensen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– David har ledt holdet igennem to fantastiske sæsoner og vi ønsker David alt godt i hans fremtidige virke. Vi hverken kan eller vil stå i vejen for den mulighed, David har fået. Vi er tværtimod stolte over, at vi i vores miljø har været med til at udvikle en endnu meget dygtig cheftræner, der har skabt store resultater for Lyngby Boldklub.

Nu afventer man bare resultatet af forhandlingerne mellem David Nielsen og hans nye klub, inden man vil offentliggøre navnet på hans afløser som cheftræner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.