Politi til mistænkt for knivstikkeri: Meld dig selv

Politiet opfordrer nu en mistænkt gerningsmand til et knivstikkeri på Vesterbro til at melde sig selv – to andre mistænkte er allerede varetægtsfængslet.

Den 22. juni blev en 29-årig mand udsat for flere knivstik, da to personer opsøgte ham i en lejlighed på Vesterbro. Siden har Københavns Politi haft en omfattende efterforskning af sagen og to personer er varetægtsfængslet i sagen. Politiet leder efter en tredje medgerningsmand, og på baggrund af efterforskningen ved politiet, hvem personen er, og opfordrer ham derfor til at melde sig selv.

-Vi kender identiteten på den person, som vi mistænker for at være medgerningsmand. Den seneste tid har vi ledt efter ham forskellige steder på Sjælland, og han ved godt, at vi leder ham. Jeg vil derfor stærkt opfordre ham til at melde sig selv, siger politikommissær Rasmus Nielsen fra Københavns Politi.

Politiet har på nuværende tidspunkt ikke udsendt en decideret efterlysning med navn og billede af den pågældende person, men det kan blive et af de næste skridt i efterforskningen.

Mand og kvinde fængslet

Den ene af de varetægtsfængslede, en 20-årig kvinde, er sigtet for medvirken til volden. Hun blev anholdt kort efter overfaldet og varetægtsfængslet dagen efter.

Den anden varetægtsfængslede er en 25-årig mand, som i går, torsdag, blev anholdt i Nordsjællands. Han blev fredag fremstillet i grundlovsforhør bag lukkede døre, sigtet for grov vold. Han blev varetægtsfængslet frem til den 17. august. Samme dag udløber varetægtsfængslingen af den 20-årige kvinde. Begge vil blive genfremstillet den 17. august med krav om fortsat varetægtsfængsling.

Den ene varetægtsfængslede er en 25-årig mand, der i går blev anholdt i Nordsjælland. I dag blev han bag lukkede døre fremstillet i grundlovsforhør sigtet for grov vold. Han blev varetægtsfængslet i fem dage frem til den 17. august. Den dag udløber også varetægtsfængslingen af en 20-årig kvinde, som er sigtet for medvirken til volden. Hun blev anholdt kort efter overfaldet og fængslet dagen efter.

Både den 25-årige mand og den 20-årige kvinde vil den 17. august blive fremstillet igen med krav om fortsat varetægtsfængsling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

--- Default template here