26. februar 2024

Foto: Rolf Larsen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at en politipaturlje mandag aften fik kig på en mistænkelig bil, som kørte rundt ved Nakskov og derfor ville standse bilen – det gik dog ikke så nemt.

Patruljen gjorde tegn til føreren om at standse, men det ignorerede han og kørte videre med høj fart.

Flere politipatruljer kom til stedet, og der blev lagt såkaldte stinger spikes (en sømmåtte -red.) ud på vejen, som bilen kørte henover og punkterede. Det afholdt dog ikke bilens fører i at køre videre. Han kom dog ikke langt, før han kom i slinger, og bilen havnede i en hæk.

En hundepatrulje var kort efter på stedet, og en politihund sniffede sig hurtigt frem til føreren, der var stukket af til fods og havde gemt sig i et skur i nærheden.

Der var tale om en 18-årig mand, der viste sig at være eftersøgt. Han blev anholdt og sigtet for at køre vanvidskørsel, og derfor blev hans bil – der i øvrigt var udstyret med stjålne nummerplader – beslaglagt. Den 18-årige blev også sigtet for at køre uden førerret, for at køre i påvirket tilstand, for ikke at efterkomme politiets anvisninger og efter lov om euforiserende stoffer, da han havde narko på sig. Med i bilen var også en 23-årig kvinde, som havde både amfetamin og hash på sig, og derfor blev hun sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.