8. december 2022

Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk

Mandag eftermiddag blev en 54-årig mand fundet livløs i en bil, som lå med bunden i vejret i en kanal ved Hagesholmvej i Audebo ved Holbæk.

Mandag eftermiddag blev en 54-årig mand fundet livløs i en bil, som lå med bunden i vejret i en kanal ved Hagesholmvej i Audebo ved Holbæk.

Det var en forbikørende bilist, som kl. 16.41 slog alarm efter at have set, at der i det skarpe sving var nogle hjulspor, som fortsatte ligeud mod kanalen, og nede i kanalen lå en personbil på hovedet under vand, så kun bilens bund og hjul stak over vandoverfladen.

Politi, ambulance og redningsmandskab blev sendt til stedet, og redningsfolkene fik reddet en livsløs mand ud af bilen. En læge fra den tilkaldte lægehelikopter kunne efterfølgende konstatere, at manden var afgået ved døden.

En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og omstændighederne herved, hvorefter den foreløbige konklusion er, at bilisten efter kørsel ad Hagesholmvej i østlig retning er fortsat ligeud i det skarpe vejsving, så han havnede i kanalen.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at den omkomne 54-årige mands pårørende er underrettet.

Ingen øvrige trafikanter var involveret i ulykken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.