25. april 2024

Lægehelikopter. Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 21-årig mandlig motorcyklist fra Roskilde blev søndag eftermiddag fløjet til behandling på Rigshospitalet i en lægehelikopter efter et sammenstød mellem bil og motorcykel ved Kirke Hyllinge i Hornsheredd.

Uheldet skete omkring kl. 16.50.

Politi og redningspersonale blev sendt til stedet, hvor politiet afspærrede uheldsstedet for at skabe plads til den tilkaldte lægehelikopter.

Med lægehelikopteren blev den 21-årige fløjet til Rigshospitalets traumecenter til undersøgelse og behandling for lettere kvæstelser.

En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge både uheldsstedet og de implicerede køretøjer.

Det foreløbige resultat af undersøgelserne viste, at både bilisten og motorcyklisten var kommet kørende ad Elverdamsvej mod sydvest på en vejstrækning, hvor højst tilladte hastighed er 60 km/t. Den 27-årige kvindelige fører af personbilen var standset før et venstresving ad Grimshøjvej, idet hun afventede modkørendes passage inden sin svingning. I den forbindelse blev hun påkørt på højre side af bilens bagende af den 21-årige motorcyklist, der som følge af påkørslen fløj af motorcyklen og væltede.

Uheldsstedet var afspærret frem til kl. ca. 18.40, hvor undersøgelserne var afsluttet, og de implicerede køretøjer var blevet fjernet.



Motorcyklisten var mandag morgen fortsat indlagt på Rigshospitalet til behandling for sin personskade som følge af uheldet. Han anvendte styrthjelm under kørslen og fik, ifølge politiet, rutinemæssigt udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for eventuel påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer under kørslen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.