18. april 2024

Foto: Rigspolitiet.

Lørdag ved middagstid modtog politiet en anmeldelse om et voldeligt overfald i en lejlighed på Langelandsej i Køge.

En mand og en kvinde i 20´erne var blevet opsøgt i lejligheden af to mænd, som slog dem begge gentagne gange. Kvinden blev desuden kastet omkuld og fik et spejl over sig, så hun kom til skade.

De to mænd forlod herefter stedet.

Begge forurettede blev tilset på skadestuen, da de var forslåede, men de var, ifølge politiet, ikke kommet noget alvorligt til.

Politiet indledte en eftersøgning af de mistænkte mænd og efterforskningen førte politiet på sporet af den flugtbil, som de to mistænkte havde benyttet. En patrulje fandt bilen i Værløse med motoren i gang foran et familiemedlems adresse. Kort efter kom to mænd ud fra huset, men tog benene på nakken, da de så patruljen.

En hundepatrulje var i nærheden og gik spor efter de to mistænkte, som begge blev fundet i en forhave på Vesterbo, hvor de forsøgte at gemme sig. De to mænd,på 30 år fra Værløse og Rødovre, blev anholdt og sigtet for overfaldet i lejligheden i Køge.

De blev taget med til Politigården i Roskilde, hvor de blev afhørt til sagen. Der blev ikke fundet grundlag for at fremstille de anholdte i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. De blev løsladt ud på aftenen, men kan forvente et retsligt efterspil senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.