27. april 2024
women tying shoelaces on ice skates

Photo by Danik Prihodko on <a href="https://www.pexels.com/photo/women-tying-shoelaces-on-ice-skates-8219217/" rel="nofollow">Pexels.com</a>

Skøjteglade Holbækkere må enten lade skøjterne hænge eller håbe på en kold og lang vinter, hvis de vil ud og lufte skøjterne.

På grund af den aktuelle energikrise, har kommunens konomiudvalg indstillet, at ikke at åbne byens populære skøjtebanen IsRosen i år.

-Det er selvfølgelig enormt ærgerligt, at Isrosen ikke kommer til at åbne i denne sæson. Hvert år skaber banen glæde for de mange tusinde besøgende. Men skøjtebanen bruger ekstremt meget strøm, og vi befinder os i øjeblikket i en helt ekstraordinær energikrise. En situation der kræver handling. Vi er derfor nødt til at bidrage til forsyningssikkerheden, hvilket vi selvfølgelig også vil gøre fra kommunens side samt forsøge at hjælpe vores borgere bedst muligt, fortæller Holbæks borgmester Christina Krzyrosiak Hansen.

Isrosen bruger cirka 90.000 kWh om måneden. Til sammenligning bruger en almindelig husstand i Danmark 4.500 kWh timer årligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.