27. marts 2023

PRfoto.

Musik og comedy blander blod, når Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj inviterer indenfor til en helt særlig aften inspireret af 50erne og 60ernes jazzklubber i New York. Det sker i Kulturium Musikteater i Ishøj den 27. oktober, hvor dagens gæster er Mick Øgendahl og Patrick Dorgan.

Improvisation, præcise punchlines og god timing er om noget udgangspunktet for de to venner Hjortshøj og Koppels virke som henholdsvis en af landets mest fremtrædende komikere og en af landets ditto musikere.

De står begge midt i hver deres storslåede karrierer og har for længst placeret sig centralt i de fleste danskeres bevidsthed, som to fyrtårne indenfor deres respektive områder.

Når de to sammen inviterer venner og kolleger på scenen under navnet Jazz & Jokes, er der lagt op til en unik, farverig og forbløffende aften i selskab med de bedste fra begge verdener, top komikere og top jazzmusikere.

Inspireret af jazzklubber i New York

Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj er inspireret af 1950/60ernes jazzklubber i New York, hvor publikum sad ved små runde borde med skønne drinks i røgfyldte lokaler og oplevede de største jazzstjerner som Miles Davis, Sonny Rollins og John Coltrane dele scene med legendariske komikere som Mort Sahl, Redd Foxx, Lenny Bruce og George Carlin.

Aftenen deles af komikere og musikere, der alle mestrer improvisationen, den gode timing og samspillets muligheder på højeste plan – det kan kun opleves lige dér i nuet den ene aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.