29. maj 2024
man hands waiting senior

Foto: Pixabay.

248 borgere borgere i Fredensborg Kommune påvirkes efter den private leverandør af hjemmehjælp, Værdig Pleje, har indgivet konkursbegæring.

Værdig Pleje er en af to private leverandører af hjemmepleje i Fredensborg Kommune.

Konkursen betyder, at Fredensborg Kommune nu går ind og overtager ansvaret for plejen for de borgere, som havde valgt at få hjælp fra den nu konkursramte virksomhed.

-Det er en rigtig ærgerlig situation. Først og fremmest for de borgere, der er ramt af konkursen og som kan være utrygge ved, hvad der nu skal ske, siger direktør Mie Gudmundsson, og fortsætter:

-Når vi som kommune fra dag til dag skal overtage ansvaret for, at yderligere 248 borgere får den rette hjemmehjælp, skaber det et kæmpe arbejde i hele kommunen. Derfor er der nedsat en krisestab med alle relevante ledere og medarbejdere, så vi sikrer, at alle borgere får den rette hjælp og kan være trygge igen.

Kommunen har sendt breve til alle berørte borgere med information om konkursen og at kommunen overtager opgaven. Kommunen vil automtisk kontakte de berørte borgere, som derfor ikke selv behøver at kontakte kommunen for at få hjælp.

Kommunen håber på forståelse for, at der de kommende uger måske kan opstå uregelmæssigheder i hjemmeplejen i hele kommunen, da det, ifølge Mie Gudmundsson, er en meget stor ekstra opgave, som vores medarbejdere skal løse med meget kort varsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.