29. maj 2024

Foto: Danske Spil.

En Eurojackpot-kupon købt i SuperBrugsen i Ølsted gav fredag aften 114 millioner kroner til sin ejer. Foto: Danske Spil.
En Eurojackpot-kupon købt i SuperBrugsen i Ølsted gav fredag aften 114 millioner kroner til sin ejer. Foto: Danske Spil.

Fredag aften blev en heldig Eurojackpotspiller fra Ølsted til multimillionær af den helt store slags.

Puljen i det europæiske lotteri Eurojackpot var på ikke mindre end 570 millioner kroner, som fem vindere endte med at dele.

Blandt de fem heldige er en heldig dansker, som har købt vinderkuponen i SuperBrugsen i Ølsted ved Frederiksværk. Vinderen har haft 7 rigtige og får dermed sin del af den store 1. præmie – 114 millioner kroner.

Det er den fjerdestørste gevinst vundet herhjemme. Gevinst-rekorden ligger stadig hos Eurojackpotvinderen, der i februar 2015 vandt 315 mio. kr.

Det er dog ikke kun 1. præmievinderen, der har haft en indbringende fredag. 2. præmiepuljen var ligeledes oppe i et flot millionbeløb og denne fik en anden heldig dansker del i. Vedkommende har vundet 3,8 millioner kroner.

Denne fredags øvrige 1. præmiepulje vindere skal findes i henholdsvis Berlin, Niedersachsen, Hessen og Holland. Alle vindere af 1. præmiepuljen får 114 mio. kr.

Aftenens vindertal i Eurojackpot:

Vindertal: 7, 14, 23, 27, 35

Stjernetal: 3, 5

Danske Spil har endnu ikke hørt fra nogen af vinderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.