3. maj 2024

Helsingør: Banedanmark går om kort tid i gang med at etablere nye dræn langs skinnerne på ca. 920 meter af jernbanestrækningen mellem Snekkersten og Helsingør.

Det sker fra ca. 150 m syd for Hobrovej til begyndelsen af baneterrænet ved Helsingør Station. Arbejdet starter søndag den 21. juli, og Banedanmark forventer at være færdige midt i august.

Hvorfor nye dræn?
Drænene skal skiftes ud, fordi afvandingen ikke fungerer godt nok. Det betyder, at der til tider står vand i sporene, så togene må sætte hastigheden ned for at kunne passere. Med nye dræn og drænrør skaber vi igen et stabilt underlag for skinnerne. I forbindelse med arbejdet vil Banedanmark anlægge en byggeplads på et areal ved Rungsted Station. Dette areal vil blive brugt til omlæsning af materialer.

Arbejdet med at forny dræn og lægge nye drænrør vil i perioden 21. – 27. juli foregå i tidsrummet mellem kl. 23.00 og kl. 06.00. Fra den 28. juli til den 12. august vil arbejdet som udgangspunkt foregå i dagtimerne mellem kl. 07.00 og kl. 18.00 alle ugens dage. Men Banedanmark oplyser, at man dog kan blive nødt til også at arbejde om aftenen og natten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.