5. oktober 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Daniel Agger blev onsdag præsenteret som ny cheftræner i 1. divisionsklubben HB Køge med Lars Jacobsen som first team coach.

Præsentationen blev gjort onsdag kl. 13 på et pressemøde på HB Køges hjemmebane, hvor et bord var sat op midt på banen.

Den nye trænerduo træder til fordi den hidtidige cheftræner, Auri Skarbalius, skal være teknisk direktør i Capelli Sport, der ejer HB Køge.

Både Daniel Agger og Lars Jacobsen er i gang med at tage den såkaldte A-licens og deres valg af HB Køge som stedet de starter trænerkarrieren forpligter, mener direktør Per Rud:

-Det forpligter os som klub og som by, at Daniel og Lars har valgt HB Køge til at starte deres trænerkarriere. Vi har haft mange gode samtaler den sidste måned, hvor dialogen er gået fra nysgerrighed til ægte interesse. Jeg er stolt over, at de tror på det, vi har gang i, og det er også en kæmpe anerkendelse af det engagement, vores ejer Capelli Sport har vist, siger Per Rud til klubbens hjemmeside.

Mål: At få HB Køge i Superligaen

Trænerduoen har store ambitioner: Nemlig, at HB Køge skal være at finde i Superligaen inden tre år.

-Det skal være ambitionen. Både Lars og jeg er klar over, at der følger en masse forventninger med, når vi gør det her, men det skal vi kunne håndtere. Jeg håber, at alle i og omkring HB Køge bakker op, sådan at vi kan tage fodbolden i byen til det næste niveau. Vi kan ikke gøre det alene, men vi kommer med alt, hvad vi har af energi og med et ønske om at begejstre alle, der er involveret, siger Daniel Agger.

Daniel Agger og Lars Jacobsens har skrevet kontrakt til sommeren 2024. Deres første officielle arbejdsdag bliver den 21. juni og godt en måned senere er der premiere på en ny sæson i 1. division.

365sport.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.