1. december 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Superliga holdet Brøndby IF blev ydmyget, da holdet onsdag var på besøg hos 2. divisions holdet Aarhus Fremad i pokal-turneringen.

Gæsterne var først til at få en god chance, der dog blev forspildt og i stedet blev det Aarhus Fremad, som i 11. minut bragte sig foran på mål noteret til Lucas Skjoldborg From.

I 31. minut havde hjemmepublikummet – som på grund af tilskuerstraf til Brøndby, var de eneste på stadion – igen noget af juble over, da Julius Fechtenburg udbyggede føringen til 2-0.

Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, lavede fire udskiftninger inden pausen, men det hjalp ikke det store, for inden dommeren fløjtede 1. halvleg gned hjemmeholdet salt i vestegns-såret med en scoring til 3-0 af Søren Skals Andreasen.

Dermed var der lagt op til den helt store sensation for Aarhusianerne, hvis de bare kunne holde de sidste 45 minutter.

Og det kunne de.

Brøndby virkede ikke til at få styr på spillet, og selvom de fik skabt chancer, så manglede lige det sidste i deres forsøg.

Med få minutter tilbage af kampen satte Mathias Nordestgaard Kubel det sidste søm i Brøndbys kiste, da han scorede til slutresultatet 4-0 og dermed sendte superligaholdet Brøndby ud af Pokalen.

365Sport.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.