25. juli 2024

Beredskab Øst er ramt af Coroavirus. Arkvifoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk

Beredskab Øst er hårdt ramt af Cororona - halvdelen af brandfolkene på en af stationerne er testet positive.
Beredskab Øst er ramt af Coronavirus. Arkvfoto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

Beredskab Øst er hårdt ramt af Corona – halvdelen af brandfolkene på en af stationerne er testet positive.

Beredskab Øst, der rykkeder ud til brande og ulykker i Ballerup, Gentofte, Gladsaxe, Herlev og Lyngby-Taarbæk Kommuner oplyser, at flere indsatsledere i beredskabet g 9 ud af 18 faste brandfolk på brandstationen i ballerup er testet positiv for Coronavirus.

-Flere er alvorligt syge, mens andre lader til at komme hurtigere over symptomer, skriver beredskabet på sin twitter-profil.

-Det sætter aktuelt vagtberedskabet på prøve. Den resterende styrke tager ekstravagter, personale fra andre stationer forflyttes, deltidsbrandfolk dækker døgnvagt og Beredskab Øst dækker vagter i weekenden, oplyser beredskabet, der forsikrer at det operative beredskab kan varetages og den kritiske funktion opretholdes.

Testes ved vagtens start

Situationen betyder, at man nu har indført hurtigtest for alle ved vagtens start. Det har allerede været med til at afdække smittetilfælde uden symptomer. Desuden er der nu indført yderligere restriktioner på brandstationen i Ballerup, hvor der nu skal anvendes mundbind ved færden på stationen. Vagtholdet er afskilt i små grupper, og der leveres mad udefra. Samlet set forrettes vagten adskilt, og kun udrykning vil gøre at man samles. Tilsvarende er indført på de øvrige brandstationener, oplyser Beredskab Øst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.