30. maj 2023

Foto: Rolf Larsen

En 21-årig mand er blevet anholdt, mistænkt for – kun iført underbukser – at være trængt ind til en sovende 11-årig pige i Roskilde.

Episoden fandt sted ved fire-tiden om morgenen.

Politiet har sikret DNA-spor på adressen, der knytter den 21-årige til stedet.

Manden blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roksilde, sigtet for i alt tre tilfælde af blufærdighedskrænkelse og husfredskrænkelse. Udover krænkelserne mod den 11-årige pige, er han også sigtet for i september sidste år i to tilfælde at være trængt ind i huse tidligt om morgenen og befølt sovende piger på hhv 10 og 16 år på deres fødder.

Den 21-årige nægter sig skyldig og har ikke ønsket at afgive forklaring. Han tager forbehold for at kære fængslingen.

Midt- og Vestsjællands Politi har gennem længere tid efterforsket en række lignende forhold, der primært er sket i Himmelev-området. Den samme mistænkte blev i oktober sidste år fremstillet i grundlovsforhør sigtet for en lang række forhold, primært vedrørende forsøg på blufærdighedskrænkelse ved at have forsøgt at trænge ind i villaer i Roskilde-området. På det tidspunkt afviste byretten, at der var grundlag for at fængsle manden.

Politiet fortsatte efterforskningen i sagen, og den nu 21-årige blev derfor i april 2023 tiltalt for i alt 35 forhold vedrørende husfredskrænkelse og blufærdighedskrænkelse samt forsøg på samme. Det seneste forhold fra onsdag morgen vil også komme til at indgå i samme sagskompleks. Sagen afventer pt berammelse ved Retten i Roskilde.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.