29. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Søndag bød på flere kampe i 2.division, se resultaterne her.

I oprykningsspillet fik FC Helsingør besøg af Middelfart BK. 400 tilskuere så med, da Esben Petersen i sidste minut før pausen bragte gæsterne foran 0-1. I 63. minut udbyggede Rasmus Fink Hansen Middelfarts føring til 0-2. I sidste minut fik Helsingør pyntet lidt på stillingen, da Chris Cortez reducerede til 1-2.

HIK fik besøg af Thisted i en kamp som HIK uden problemer vandt på mål af Oliver Andersen (58. minut) og Jonas Hebo (90. minut).

Christian Thorup fik rødt kort i søndagens kamp mellem Vanløse og Aarhus Fremad. Vanløse var kommet foran efter 14 minutters spil på et mål af Asger Højmark-Jensen. Dommeren trak det røde kort med en halv time tilbage af kampen, så Vanløse måtte klare sig med en spiller mindre. Det gik sådan nogenlunde, for Aarhus Fremad fik kun en enkelt scoring, da Casper From i sidste minut udlignede til 1-1.

Det var målfest, da Brønshøj og AB tørnede sammen på det grønne græs. Kevin Bechmann Timm scorede to mål for Brønshøj i 27. og 35. minut. Kort før pause reducerede AB’s Marcus Hørbye til 2-1 og blot et par minutter efter kampen var igang igen, reducerede Adnan Curovic til 2-2. I 51. minut bragte Casper Löween Jensen Brønshøj foran 3-2, men holdkammeraten Gustav Therkildsen gav gæsterne en hjælpende hånd – eller rettere fod – da han i 76. minut scorede selvmål og dermed gjorde stillinge til 3-3. AB’s Nichlas Rohde sendte i 82. minut bolden i mål til 3-4. Men målfesten var ikke slut, for med fem minutter tilbage af kampen reducerede Nicolaj Clausen til slutresultatet 4-4 for Brønshøj.

I nedrykningsspillet var Holbæk B&I i kamp med VSK Aarhus, der kunne forlade Holbæks hjemmebane med en sejr på 1-2 i rygsækken.

Slagelse B&I spillede uafgjort mod FC Sydvest i en kamp, hvor første scoring var på straffe, taget af Sydvests Kasper Sørensen. Inden pausen fik Slagelse reduceret til 1-1 og med ti minutter tilbage af kampen bragte Mathias Bjaldby Slagelse foran 2-1. Det holdt dog kun til kort før dommerens fløjt, for FC Sydvest formåede at udligne til slutresultatet 2-2.

Uafgjort endte det også i kampen mellem Skovshoved og Vejgaard. Ingen af holdende formåede at score.

Læs lørdagens resultater her: 2. division er igang igen – her er lørdagens resultater