18. april 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Efter den lange ufrivillige pause er 2. division blevet skudt i gang igen i denne weekend i en ændret udgave med seks runder, der spilles frem til starten af juli.

Vi bringer her en kort gennemgang af lørdagens kampe i både opryknings- og kvalifikationsspillet.

I oprykningsspillet var BK Frem i kamp mod Brabrand. Sidstnævnte vandt 2-1 på mål af Viggers og Møberg.

Også Rødovreklubben Avarta var i kamp og det gik ikke meget bedre for dem, da de mødte Jammerbugt FC. Bardhec Bytyqi bragte Jammerbugt FC foran 1-0 efter 12 minutters spil. Fire minutter før pausen udlignede Emil Thomsen for Avarta til 1-1. i 57. minut hjalp Avartas Andreas Pauli Horsebøg modstanderen, da han scorede selvmål og dermed gjorde det til 1-2 i Jammerbugts favør. Nordjyderne fik endnu et mål med 20 minutter tilbage af kampen.

I kvalifikationsspillet har B93 spillet mod Næsby BK i en kamp, der endte 4-0 i B93’s favør. De første tre mål blev scoret før pausen af Matthias Andersen (17. min.), Lauge Persson (22. min.) og Mikkel Mouritz Jensen (32. min.). Mican Atici sendte bolden i Næsby’s net til 4-0 i sidste minut.

FA 2000 fra Frederiksberg spillede uafjort mod Dalum IF.

Hillerød vandt spillede mod Ringkøbing IF. Efter en målløs 1. halvleg kom der gang i den efter pausen. Mads Kaalund bragte Hillerød foran 1-0 i 52. minut. Fire minutter senere gjorde Nikolaj Kristensen det til 2-0. Med ti minutter tilbage af kampen udbyggede Benjamin Bennett-Larsen føringen til 3-0, inden Mads Kaalund slog til igen et par minutter efter og scorede til slutresultatet 4-0.